ZAREJESTRUJ SIĘ I OTRZYMAJ -5% NA ZAWSZE - ZAŁÓŻ KONTO TUTAJ!
Strona główna » Polityka prywatności
BEZPIECZNE ZAKUPY
Więcej
TERMINY WYSYŁEK
Więcej
ZWROTY
Więcej
NOWOŚCI
Sprawdź
BESTSELLERY
Sprawdź

Polityka prywatności

Polityka Prywatności
Sklep internetowy: www.sklepwnetrz.pl
Strona internetowa: www.radimar.pl
Strona internetowa: www.stargard.sklepwnetrz.pl


Uprzejmie informujemy, iż firma RADIMAR z siedzibą Gryfinie przy Asnyka 9 przetwarza następujący zakres Państwa danych osobowych: nazwa działalności gospodarczej, imię, nazwisko, adres, numer NIP, adres e-mail, telefon. Dane te były pozyskane w wyniku przeprowadzonych czynności cywilno-prawnych (sprzedaż/zakup), zapytań ofertowych lub korespondencji z naszą firmą z dniem przeprowadzenie w/w czynności.

W świetle powyższego Pragniemy Państwa poinformować, że:
1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych (dalej: Administrator) jest: RADIMAR z siedzibą Gryfinie przy Asnyka 9, NIP: 8581827922. Z Administratorem można się kontaktować pisemnie, za pomocą poczty tradycyjnej na adres: ul. Piłsudskiego 98c/11a 73-110 Stargard lub poprzez email: info@sklepwnetrz.pl

2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych, z którym można się kontaktować pisemnie, za pomocą poczty tradycyjnej na adres: ul. Piłsudskiego 98c/11a 73-110 Stargard lub poprzez email: info@sklepwnetrz.pl

3. Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO, tj. w oparciu o niezbędność przetwarzania do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora.

4. Prawnie uzasadnione interesy realizowane przez firmę polegają na oferowaniu klientom produktów i usług z zakresu rozwiązań informatycznych i serwisowych. Państwa dane przekazujemy upoważnionym przez nas jako Administratora podmiotom przetwarzającym dane osobowe w naszym imieniu na podstawie zawartej umowy. W szczególności są to podmioty informatyczne, kadrowe, księgowe, kurierskie, z którymi zawarliśmy stosowne umowy. Przetwarzanie danych osobowych na potrzeby ww. produktów mieści się w zakresie działalności gospodarczej RADIMAR Są to np.
- Podmioty pośredniczące w sprzedaży naszych usług lub organizacji kampanii marketingowych;
- Podmioty prowadzące działalność pocztową lub kurierską;
- Podmioty prowadzące działalność płatniczą (banki, instytucje płatnicze) – w celu np. dokonania zwrotów na Państwa rzecz;
- Podmioty świadczące nam usługi doradcze, konsultacyjne, podatkową lub rachunkową;

5. Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane ręcznie oraz automatycznie w celu dostarczania klientom RADIMAR kompleksowej informacji gospodarczej w ramach oferowanych przez firmę produktów, w celu prowadzenia działalności gospodarczej zgodnie z przepisami prawa (księgowość) jak również w celach statystycznych.

6. Administrator przetwarza Państwa dane osobowe w zakresie, w jakim są one udostępniane przez źródła publicznie - tj. dostępne na stronach www oraz rejestry urzędowe (NIP, REGON itp.)

7. W związku z przetwarzaniem Pani/Pana danych osobowych przysługuje Pani/Panu prawo do:
- żądania od Administratora dostępu do Pani/Pana danych osobowych,
- żądania od Administratora sprostowania Pani/Pana danych osobowych,
- żądania od Administratora usunięcia Pani/Pana danych osobowych,
- żądania od Administratora ograniczenia przetwarzania Pani/Pana danych osobowych,
- wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Pani/pana danych osobowych,
- przenoszenia Pani/Pana danych osobowych,
- wniesienia skargi do organu nadzorczego.

Z powyższych praw można skorzystać poprzez: kontakt e-mailowy pod adresem: info@sklepwnetrz.pl lub za pomocą poczty tradycyjnej, listownie na adres: ul. Piłsudskiego 98c/11a 73-110 Stargard

Informujemy również, że:
8. Administrator dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami.

 
 


1. Czym są pliki cookies.
Ciasteczka ( angielskie „cookies”) to niewielkie pliki danych w szczególności pliki tekstowe, zapisywane przez serwer na twoim komputerze. Pliki te pozwalają rozpoznać twoje urządzenie i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowując ją do twoich preferencji. „Cookies” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu oraz unikalny numer.


2. Z jakich rodzajów plików cookies korzystamy.
Cookies „sesyjne” – plikami tymczasowe, które pozostają na twoim urządzeniu, aż do wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej.
Cookies „stałe” – pliki pozostają na twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach plików „cookies” albo do momentu ich ręcznego usunięcia.
Cookies podmiotów zewnętrznych – umożliwiają dostosowanie wyświetlanej strony do twoich preferencji, w momencie, gdy dokonujesz zakupów.


3. Do czego używamy plików cookies.
 Pliki „cookies” używane są w celach statystycznych, marketingowych oraz w celu dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji użytkownika. Pliki cookies przechowują informację o geolokalizacji, języku odwiedzającego stronę, oraz losowe dane dotyczące identyfikatorów sesji. Gromadzone dane pomagają zrozumieć w jaki sposób użytkownik korzysta ze stron internetowych co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości. Pozyskane informacje pomagają nam budować statystyki dotyczące ilości nowych i stałych użytkowników oraz umożliwiają nam analizę odwiedzanych podstron. Dzięki tym informacjom nieustannie polepszamy nawigację po naszym sklepie oraz poprawiamy jakość oferowanych usług.


4. Usuwanie i wyłączanie plików cookies
Możesz w dowolnym momencie zmienić ustawienia przeglądarki, by nie akceptowała plików cookies lub informowała o ich przesyłaniu. Należy jednak pamiętać, iż nieakceptowanie plików cookie może spowodować utrudnienia w korzystaniu ze sklepu internetowego. Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszcza umieszczanie plików „cookies”. Ustawienia przeglądarki mogą zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików „cookies” lub informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Więcej informacji o wyłączeniu automatycznego zapisu plików „cookies” można odnaleźć w ustawieniach przeglądarki (oprogramowania służącego do przeglądania stron internetowych).

5. Poprzez złożenia zamówienia przez Kupującego  RADIMAR Radosław Gierasimczyk z siedzibą przy ul. Asnyka 9/9 w Gryfinie (kod pocztowy 74-101 Gryfino) NIP: 8581827922, REGON: 321530525.  uprawniona jest do przetwarzania danych osobowych Kupującego z zachowaniem wymogów bezpieczeństwa danych określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 r.  o ochronie danych osobowych. Dane te będą wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji zamówienia chyba, że Kupujący wyrazi również zgodę w treści Formularza rejestracji na ich przetwarzanie dla celów marketingowych i promocyjnych. 

6. Kupujący dysponuje prawem wglądu do swoich danych oraz prawem ich aktualizacji i poprawiania. W razie chęci skorzystania z w/w uprawnień Kupujący może skontaktować się z RADIMAR mailowo na adres info@sklepwnetrz.pl lub telefonicznie pod nr tel. 536288010

7. O ile wyrazili Państwo na to zgodę (zapis do newslettera), podany przez Państwa adres email będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów [nazwa sklepu]. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie, np. poprzez wiadomość email

8. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów- firmy kurierskie, operatorzy systemów płatności, producenci towarów. W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum. Ponadto, podane przez Państwa informacje mogą zostać udostępnione właściwym organom władzy publicznej, jeżeli wymagają tego obowiązujące przepisy prawa. 

Przejdź do strony głównej
BEZPIECZNE ZAKUPY
Więcej
TERMINY WYSYŁEK
Więcej
ZWROTY
Więcej
NOWOŚCI
Sprawdź

W sklepie internetowym RADIMAR oferujemy tylko i wyłącznie fototapety flizelinowe wysokiej jakości. Nasze fototapety tworzone są przez najlepszych specjalistów pod standardowe rozmiary nowoczesną techniką druku, tak aby klient mógł w łatwy sposób dociąć i samodzielnie przykleić fototapetę na ścianę. Inspirujące, nowoczesne motywy naszych fototapet sprawiają, że są one efektowną ozdobą, koło której nikt nie przejdzie obojętnie.

Największy hit tego roku, parawany ozdobne wykorzystywane do różnorodnych pomieszczeń. Bardzo dobre wykonanie Polskiej produkcji w połączeniu z niesamowitymi wzorami nadadzą Twojemu wnętrzu nowej jakości. Parawany nadają się zarówno do kawalerek, mieszkań jak i salonów kosmetycznych, restauracji i hoteli.

Nowoczesne obrazy na ścianę to świetny pomysł na udekorowanie domu. Nasze obrazy dekoracyjne drukowane są na specjalnym płótnie włoskim wysokiej jakości, które idealnie odwzorowuje kolory. Posiadają także ochronną warstwę UV dzięki czemu kolory nie blakną, nawet przy ekspozycji na słońce. W naszej ofercie znajdziesz wiele przeróżnych wzorów i motywów, które sprawdzą się zarówno w salonie, jak i sypialni oraz kuchni.

Szukasz pomysłu na prezent? U nas znajdziesz najpopularniejsze rozwiązania, które zachwycą Twoich bliskich! Znajdź wyjątkowy prezent już dziś.
Pomysł na prezent, co kupić na imieniny, urodziny, na 18-nastkę, na rocznicę, dla mamy, taty, babci, dziadka, chłopaka, dziewczyny, męża, żony, dziecka – takie pytania nurtują każdego z nas przy okazji różnego rodzaju uroczystości. Aby ułatwić naszym klientom tego typu rozterki, przygotowaliśmy kategorię najpopularniejszych pomysłów na prezent.

Obecnie wnętrza mieszkania wymagają charakterystycznych akcesoriów przyciągających uwagę,a dominujący zegar ścienny jest jednym z elementów, dzięki któremu wnętrze może zabłysnąć. Do naszej oferty wprowadziliśmy tylko sprawdzone zegary, które oprócz świetnego designu wykonane są z naprawdę solidnych materiałów.

Korkowe mapy świata stanowią zarówno ładną, jak i praktyczną ozdobę. Są one świetnym rozwiązaniem dla osób, które cenią sobie funkcjonalność otaczających ich rzeczy. Obrazy na korku RADIMAR nie tylko staną się elementem dekoracyjnym twoich ścian, ale również pozwolą Ci na ich optymalne wykorzystanie. Do naszych Map Świata na korku możesz przypinać pinezki oraz doczepiać notatki.